2016. augusztus 11., csütörtök

Effect



~Louis William Tomlinson

20 éves egyetemista. Sportszakon tanul - focizik, és ha teheti, szörfözik.
Részmunkaidős egy konditeremben, ahol a munkatársával, Nate-tel (25) nagyon jó baráti viszonyt ápol, ám a srác, mindamellett, hogy a recepciós pult mögött tevékenykedik, személyiedzőként is kiváló, viszont Louis-nak egy idő után feltűnik, hogy kezd megváltozni a kettejük között lévő kapcsolat, legalábbis Nate részéről.
A szülei Mr. és Mrs Tomlinson (William T. & Johannah Owen) egy jól működő cukrászdát vezetnek London belvárosában.
Harryvel az Effect irodájában találkozik először, ahol az első benyomás alapján határozottnak és kissé fölényeskedőnek ítéli meg a fiút.

~ Harry Edward Styles

Az apja, Jeremy Styles éjszakai klubjában kisfőnök. 24 éves, már végzett az egyetemen, ahol menedzsmentet tanult, ezt pedig kamatoztatja a beindulni készülő életében.
Intelligens, ambiciózus, alapjáraton barátságos és készséges, valamint nagyon érdeklődik a művészet iránt, ám az éjszakai élet, és a fárasztó munka egy teljesen más oldalát ismerteti meg az emberekkel. Mondhatni gátlástalan, a legtöbb idejét az Effect-ben tölti, ahol a VIP részleget előszeretettel veszi igénybe minden egyes alkalommal, fiúkkal-lányokkal egyaránt.
Az édesanyja Marilyn Anne Palmer (Mrs Styles) manikűrösként dolgozik, és igyekszik elkerülni a night clubot, így ritkán tesz látogatást.
A viszonyuk Louis-val eleinte képlékeny és bizonytalan, de a későbbiekben izgalmas, fárasztó, konfliktusokkal teli nyitott kapcsolat alakul ki köztük, mely lassacskán átalakul szoros kötelékké, és visszafordíthatatlan szerelemmé.

Tartalom: 44 rész
Link:http://effect-larrystylinson.blogspot.hu/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése