2016. augusztus 11., csütörtök

Luxury Doctor



"-Miért van ilyen sötét? – szökött ki Louis ajkán a kérdés, és úgy hangzott, mintha egy kisgyerek kérdezte volna az apukájától. A hangja vékonyan csengett, és remegve visszhangzott.
– A fény túl sok mindent megmutat – válaszolta Harry. – Túl sokat. De van, ami már nem várathat magára… – dünnyögte elmélyülő hangon, és Louis kopogó lépteket hallott. Harry az ajtó mellé sétált, a keze lassan, ráérősen kúszott a villanykapcsoló felé, akár egy kobra feje, ami az áldozatára készül lecsapni, és pár másodperc múlva halvány lámpavilág lobbant a szobában. Louis hunyorogva fogadta a fényt, és amikor kiélesedett a látása, jeges rémület markolt a tarkójába. Fel akart ordítani, de nem jöttek ki hangok a torkán. Túlságosan elképedt volt. Reszketett. Képek. Mindenhol képek voltak. A falra felragasztva, zsinórokra aggatva, az ágy felé tűzve, az ablakra tapasztva…
– Nincs menekvés, Tomlinson – mondta Harry, és a karjai birtoklóan fonódtak a fiú dereka köré. Louis zokogni akart, annyira megijedt, de képtelen volt rá. A megszerkesztett képeken ő volt. De nem akárhogy. Várandósan, ahogy széles mosollyal az arcán, óvón simogatja a hasát. Szédülni kezdett, a világ egyetlen fekete ponttá zsugorodott körülötte, aztán már nem emlékezett semmire, csak a sötétségre."

Tartalom: 2. évad...
Link:http://luxurydoctor.blogspot.hu/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése