2015. december 22., kedd

Mielőtt Összetörtem

,,A remény hal meg utoljára…”
Niall Horan e mondás szerint éli mindennapjait. Miután legjobb barátja különös módon, egyik napról a másikra eltűnik, az egész élete nyolcvanfokos fordulatot vesz. Egyik pillanatban még egy ismeretlen, mullingari srác, a másikban pedig a világ egyik leghíresebb cégének a vezetője. A munkája teljesen lefoglalja őt, ezért még egy másodpercre sem tud gondolni Dixire, akivel egykoron még elválaszthatatlanok voltak. A családján kívül senki más nem tudja, mégis milyen titkot rejteget. Él még benne a remény, miszerint egyszer megpillantja az utca túloldalán, és minden olyan lesz majd, mint amilyen azelőtt volt.

,,Minél erősebb a szél, annál kitartóbbnak kell lennie a fának...”
Dixie Heaven mindent megtesz annak érdekében, hogy visszanyerje azt, amit pár hónapja még magának tudhatott. Tudja, hogy volt egy barátja, akivel pólyás kora óta ismerik egymást, aki valahol vár rá. Tisztában van azzal, hogy rendbe kell hoznia a dolgokat, mielőtt túl késő lenne, mégis fél. Fél az elutasítástól, a kudarctól. Aztán, egyszer csak bevillan egy halvány kép a múltjából, amiből erőt merít, és belevág a dolgok közepébe: egyenesen Londonba utazik.
De vajon, hol tartózkodott ennyi ideig? Kényszerítették rá, vagy magától döntött úgy, hogy ott hagy mindent és mindenkit? És ha sikerülne is a találkozás, a fiú képes lesz megbocsátani neki?

Tartalom:1.fejezet
Link:http://szilankosratorve-easy3.blogspot.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése